• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Traditat

Gjatë muajit janar dhe shkurt 2019, mësimdhënëset Lençe Angjelkoska dhe Afrime Durmishi, me nxënësit e klasës së dytë dhe të tretë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore "Traditat" nga Sekcioni Njihu me Maqedoninë i Programit...

Dhelpra dhe Korbi

Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Gabriela Merxhanoska dhe Nagihan Snopçe së bashku me nxënësit e klasës së dytë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore "Fabulat e Ezopit" nga Sekcioni i Dramës së Programit vjetor për...

Me muzikë nëpër kohë

Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Dijana Petkoska dhe Valbona Stafai, me nxënësit e klasës së shtatë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore “Me muzikë nëpër kohë” nga Sekcioni i muzikës i Programit vjetor për aktivitete...

Veshjet dimërore

Gjatë muajve janar dhe shkurt 2019, mësimdhënëset Lidija Bilbiloska dhe Drita Jakupi, së bashku me nxënësit e klasës së tretë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore "Veshjet dimërore" nga Eko Sekcioni i Programit vjetor për...

Veshjet dimërore

Gjatë muajve janar dhe shkurt 2019, mësimdhënëset Olivera Gjorgjioska dhe Ardiana Ziberi, së bashku me nxënësit e klasës së tretë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore "Veshjet dimërore" nga Eko Sekcioni i Programit vjetor për...

Skena muzikore botërore

Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Liljana Stavreska, Bastri Ristemi dhe Gordana Mojsoska, me nxënësit e klasës së shtatë realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore “Shekulli XXI në ritmin e muzikës, skena muzikore botërore”...

Danimarka dhe Finlanda

Gjatë muajit janar dhe shkurt 2019, mësimdhënëset Aneta Kazioska dhe Mirushe Xhaferi, me nxënësit e klasës së pestë realizuan aktivitete në kuadër të temave mujore “Danimarka” dhe “Finlanda” nga Sekcioni Arsimim për paqe dhe tolerancë...

Gëzime dimërore

Gjatë muajit shkurt 2019, mësimdhënëset Jasmina Efremoska dhe Luljeta Aziri bashkë me nxënësit e tyre realizuan aktivitete në kuadër të temës mujore “Gëzime dimërore” nga Sekcioni i Artit i Programit vjetor për aktivitete...